Política de privacitat

1. Qui som?

La titularitat d’aquesta pàgina web és de  Estudi Urbenia S.L. (en endavant, Oliric), amb CIF: B57422016 i amb domicili social al Pl. Bernat de Sta Eugenia 4, 07142 Santa Eugenia, Illes Balears.

El responsable del tractament de les teves dades és Oliric. Això vol dir que ens feim càrrec de tractar i protegir les teves dades personals.

2. Informació i consentiment

Mitjançant l’acceptació d’aquesta Política de privacitat, quedes informat i prestes el teu consentiment lliure, informat, específic i inequívoc per tal que les dades personals que facilitis a través de la pàgina web ubicada a la URL https://oliric.com (en endavant, el “lloc web”) siguin tractats per Oliric, així com les dades derivades de la teva navegació i aquelles altres que puguis facilitar en un futur.

Llegeix amb atenció aquesta Política de privacitat, que s’ha redactat de manera clara i senzilla per facilitar-ne la comprensió. Així, podràs determinar de manera lliure i voluntària si vols facilitar les teves dades personals a Oliric.

3. Tens l’obligació de facilitar les teves dades?

Les dades sol·licitades als formularis de la web són, amb caràcter general, obligatòries (llevat que al camp requerit s’especifiqui el contrari) per complir amb les finalitats establertes.

Per tant, si no es faciliten o no s’aporten correctament no podran atendre’s aquestes finalitats. No obstant això, sí que podràs visualitzar lliurement el contingut del lloc web.

4. Amb quina finalitat tractarà Oliric les teves dades?

01. Dades facilitades per gestionar el teu registre com a usuari del nostre lloc web.
En cas que decidesquis registrar-te com a usuari a Oliric, necessitam tractar les teves dades per identificar-te com a usuari i donar-te accés a diferents funcionalitats, productes i serveis que estan a la teva disposició com a usuari registrat. Pots cancel·lar el teu compte d’usuari registrat contactant amb nosaltres a través del correu electrònic: info@oliric.com

02. Dades facilitades per al desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o de serveis que hagis contractat amb Oliric al nostre lloc web.

Oliric emprarà les teves dades per:

 • Gestionar, tramitar, enviar i fer el seguiment de les compres realitzades.
 • Contactar-te per finalitzar la comanda si has guardat la teva cistella de compra o has guardat productes a la teva cistella de compra sense finalitzar el procés de pagament.
 • Realitzar algunes enquestes de qualitat i de satisfacció.
 • Enviar-te comunicacions comercials personalitzades sobre productes i serveis de Oliric per mitjans electrònics.
 • Efectuar una anàlisi sobre la utilització del lloc web i comprovar les teves preferències i comportaments, amb la finalitat de millorar la nostra comunicació amb tu a través del lloc web.

03. Dades facilitades per atendre les sol·licituds o peticions que realitzis a través dels canals d’Atenció al client.

Oliric emprarà les teves dades per:

 • Gestionar, tramitar i donar resposta a les peticions, sol·licituds, incidències o consultes que has realitzat.
 • Enviar-te comunicacions comercials personalitzades sobre productes i serveis de Oliric per mitjans electrònics.
 • Efectuar una anàlisi sobre la utilització del lloc web i comprovar les teves preferències i comportaments, amb la finalitat de millorar la nostra comunicació amb tu a través del lloc web.

04. Dades facilitades amb finalitats de màrqueting:

 • Gestionar la teva subscripció i/o baixa de la Newsletter.
 • Enviar-te comunicacions comercials personalitzades sobre productes i serveis de Oliric per mitjans electrònics.
 • Efectuar una anàlisi sobre la utilització del lloc web i comprovar les teves preferències i comportaments, amb la finalitat de millorar la nostra comunicació amb tu a través del lloc web.

05. Anàlisi d’usabilitat i de qualitat per a la millora dels nostres serveis:

Si accedeixes al nostre lloc web, t’informam que tractarem les teves dades de navegació amb finalitats analítiques i estadístiques, és a dir, per entendre la manera en què els usuaris interactuen amb el nostre lloc web i així poder-hi introduir millores.

5. Quines dades de l’usuari tractarà Oliric?

Oliric tractarà les categories de dades de l’usuari següents:

01. Per gestionar el teu registre com a usuari del nostre lloc web

 • Dades identificatives: nom, llinatges i DNI.
 • Dades de contacte: adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça de correu postal.

02. Per al desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o de serveis que hagis contractat amb Oliric al nostre lloc web:

 • Dades identificatives: nom, llinatges i DNI.
 • Dades de contacte: adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça de correu postal.
 • Dades de transacció de béns i serveis a Oliric: productes i serveis adquirits o sobre els quals mostris interès.
 • Dades econòmiques i financeres: si el pagament és a través de Paypal o amb targeta de crèdit no es guardaran dades econòmiques ja que el pagament es fa a través d’una passarel·la de pagament externa les dades de la qual recull directament Stripe o Paypal, segons l’opció escollida.

03. Per atendre les sol·licituds o peticions que realitzis a través dels canals d’Atenció al client:

 • Dades identificatives: nom i llinatges.
 • Dades de contacte: adreça de correu electrònic.
 • Altres dades: altres dades facilitades en els camps oberts dels formularis disposats al lloc web.

04. Dades facilitades per a finalitats de màrqueting:

 • Dades identificatives: nom i llinatges.
 • Dades de contacte: adreça de correu electrònic.

05. Dades d’usabilitat del lloc web:

Dades de connexió, geolocalització i navegació (en cas que interactuïs amb nosaltres des del mòbil, per exemple).

En cas que facilitis dades de tercers, manifestes tenir-ne el consentiment i et compromets a traslladar-los la informació que apareix a la Política de privacitat, i eximir Oliric de qualsevol responsabilitat en aquest sentit. No obstant això, Oliric podrà realitzar verificacions periòdiques per constatar aquest fet, i adoptar les mesures de diligència que corresponguin, d’acord amb la normativa de protecció de dades.

6. Quina és la legitimació de Oliric per al tractament de les teves dades personals?

La base legal que ens permet tractar les teves dades personals també depèn de la finalitat per a la qual les tractem segons el que s’explica a continuació:

01. Per gestionar el teu registre com a usuari del nostre lloc web

El tractament de les teves dades és necessari per a l’execució dels termes que regulen l’ús del nostre lloc web. En altres paraules, perquè puguis registrar-te com a usuari a Oliric, necessitam tractar les teves dades personals, ja que en cas contrari no podríem gestionar el teu registre.

02. Dades facilitades per formalitzar una compra:

El tractament de les teves dades és necessari per a l’execució del contracte de compravenda o de prestació de serveis que ens vinculi amb tu. És possible que alguns tractaments de dades associats al procés de compra s’activin únicament perquè tu ho sol·licitis o ens autoritzis.

En aquests casos, la base sobre la qual tractam les teves dades és el teu consentiment. Consideram que tenim un interès legítim per realitzar les comprovacions necessàries per detectar i prevenir possibles fraus quan realitzis una compra. Entenem que el tractament d’aquestes dades és positiu per a totes les parts que intervenen quan es produeix el pagament d’una compra i en particular per a tu, ja que ens permet prendre mesures per protegir-te contra intents de frau comesos per tercers.

03.- Per atendre les sol·licituds o peticions que realitzis a través dels canals d’Atenció al client:

Consideram que tenim un interès legítim per atendre les sol·licituds o consultes que ens plantegis a través dels diversos mitjans de contacte existents. Entenem que el tractament d’aquestes dades és també beneficiós per a tu, ja que ens permet poder atendre’t adequadament i resoldre les consultes plantejades.

Quan ens contactis, en particular, per a la gestió d’incidències relacionades amb la teva comanda o producte/servei adquirit a través del nostre lloc web, el tractament és necessari per a l’execució del contracte de compravenda.

Quan la teva consulta estigui relacionada amb l’exercici dels drets sobre els quals t’informam més endavant, com per exemple el dret de desistiment, o amb reclamacions relacionades amb els nostres productes o serveis, ens legitima per tractar les teves dades amb la finalitat de complir amb les nostres obligacions legals.

04. Màrqueting:

La base legítima per tractar les teves dades amb finalitats de màrqueting és el consentiment que ens prestes, per exemple, quan acceptes rebre informació personalitzada a través del teu correu electrònic o quan acceptes les bases legals per participar en una acció promocional. Per mostrar-te informació personalitzada, consideram que tenim un interès legítim per realitzar un perfil amb la informació teva de què disposam (com ara la navegació que realitzes, preferències o històric de compres) i les dades personals que ens has facilitat, com el rang d’edat o l’idioma, ja que entenem que el tractament d’aquestes dades també és beneficiós per a tu perquè et permet millorar la teva experiència com a usuari i accedir a una informació d’acord amb les teves preferències.

05. Anàlisi d’usabilitat i de qualitat:

Consideram que tenim un interès legítim per analitzar la usabilitat del nostre lloc web i el grau de satisfacció de l’usuari, ja que entenem que el tractament d’aquestes dades també és beneficiós per a tu perquè la finalitat és millorar l’experiència de l’usuari i oferir un servei de més qualitat.

Els consentiments obtenguts per a les finalitats esmentades són independents, per la qual cosa l’usuari podrà revocar-ne només un i no s’afectarà la resta.

Per revocar aquest consentiment, l’usuari pot contactar amb Oliric a través del correu electrònic info@oliric.com o a través del formulari de contacte.

7. Amb quins destinataris es compartiran les teves dades?

Per complir les finalitats indicades en aquesta Política de privacitat és necessari que donem accés a les teves dades personals a terceres parts que ens donen suport en els serveis que t’oferim, a saber:

Entitats financeres, entitats de detecció i prevenció del frau, proveïdors de serveis tecnològics, proveïdors i col·laboradors de serveis de logística, transport i lliurament, administracions públiques en els casos prevists a la llei.

8. Transferències internacionals de dades

Per eficiència del servei, alguns dels prestadors esmentats estan ubicats en territoris situats fora de l’Espai Econòmic Europeu que no proporcionen un nivell de protecció de dades equiparable al de la Unió Europea, com els Estats Units. En aquests casos, t’informam que transferim les teves dades amb garanties adequades i sempre protegint-ne la seguretat.

L’usuari queda informat que Oliric té contractats els serveis de Google, Mailchimp, els servidors del qual es troben allotjats als EUA, fet que implica una transferència internacional de dades. No obstant això, les transferències internacionals de dades estan regularitzades, ja que les entitats esmentades estan adherides al Protocol de Privacy Shield, certificació que pots consultar a l’enllaç següent: https://www.privacyshield.gov/welcome.

9. Durant quant de temps conservam les teves dades?

Les teves dades es conservaran durant els terminis següents:

01. Gestionar el teu registre com a usuari del nostre lloc web:

Tractarem les teves dades durant el temps que mantenguis la condició d’usuari registrat (és a dir, fins que decidesquis donar-te de baixa).

02. Dades facilitades per formalitzar una compra:

Les dades facilitades per gestionar, tramitar, enviar i fer el seguiment de les compres realitzades es conservaran durant la relació contractual i, una vegada finalitzada, durant el termini de prescripció de les accions legals que se’n puguin derivar.

Les dades utilitzades per contactar-te per finalitzar la comanda si has guardat la teva cistella de compra o has guardat productes a la teva cistella de compra sense finalitzar el procés quedaran registrades durant el temps que estiguis donat d’alta al nostre lloc web de venda en línia de Oliric.

Les dades relatives a enquestes de satisfacció i qualitat es conservaran durant el temps que estiguis d’alta al nostre lloc web de venda en línia de Oliric.

03. Dades facilitades a través de formularis de contacte durant el temps que sigui necessari per atendre la teva sol·licitud o petició.

04. Màrqueting, es conservaran mentre no revoquis el consentiment que has prestat a aquest efecte.

05. Anàlisi d’usabilitat i de qualitat, tractarem les teves dades puntualment durant el temps que realitzem una acció o enquesta de qualitat concreta o fins que anonimitzem les teves dades de navegació.

Independentment que tractem les teves dades durant el temps estrictament necessari per complir amb la finalitat corresponent, les conservarem posteriorment degudament guardades i protegides durant el temps en el qual poguessin sorgir responsabilitats derivades del tractament, en compliment de la normativa vigent a cada moment. Una vegada prescrites les possibles accions en cada cas, procedirem a la supressió de les teves dades personals.

10. Comunicacions comercials i promocionals

Una de les finalitats per a les quals Oliric tracta les dades personals proporcionades és per enviar-te comunicacions comercials amb informació relativa a productes, serveis, promocions, ofertes, esdeveniments o notícies que puguin ser del teu interès.

En cas que no vulguis rebre més comunicacions comercials o promocionals de Oliric, pots sol·licitar la baixa del servei enviant un correu electrònic a l’adreça següent: info@oliric.com

11. Responsabilitat de l’usuari

L’usuari:

Garanteix que les dades que facilita a Oliric són vertaderes, exactes, completes i actualitzades. A aquest efecte, l’usuari respon de la veracitat de totes les dades que comuniqui i mantendrà actualitzada convenientment la informació facilitada, de manera que respongui a la seva situació real.

Garanteix que ha informat els tercers de qui en faciliti les dades, en cas de fer-ho, dels aspectes que conté aquest document. Així mateix, garanteix que n’ha obtingut l’autorització per facilitar-ne les dades a Oliric per a la finalitat assenyalada.

És responsable de les informacions falses o inexactes que proporcioni a través del lloc web i dels danys i perjudicis, directes o indirectes, que això causi a Oliric o a tercers.

12. Quins són els teus drets

Ens comprometem a respectar la confidencialitat de les teves dades personals i a garantir-te l’exercici dels teus drets. Pots exercir-los sense cap cost si ens escrius un correu electrònic a la nostra adreça info@oliric.com, on simplement ens has d’indicar el motiu de la teva sol·licitud i el dret que vols exercir. En cas que ho considerem necessari per poder identificar-te, podrem sol·licitar-te una còpia d’un document acreditatiu de la teva identitat:

Demanar-nos accés a les teves dades. Et recordam que en cas de ser usuari registrat al nostre lloc web també pots consultar aquesta informació a la secció corresponent a les teves dades personals.

Demanar-nos que rectifiquem les dades de què disposam. Recorda que si ets usuari registrat al nostre lloc web també pots accedir a la secció corresponent a les teves dades personals del teu compte d’usuari per modificar o actualitzar les teves dades personals. De tota manera, has de tenir en compte que, quan ens facilites activament les teves dades personals per qualsevol via, garanteixes que són certes i exactes i et compromets a notificar-nos-en qualsevol canvi o modificació. Qualsevol pèrdua o dany causat al nostre lloc web o al responsable del nostre lloc web o a qualsevol tercer a causa d’una informació errònia, inexacta o incompleta en els formularis de registre, és responsabilitat exclusiva de l’usuari. Per favor, recorda que per regla general només has de facilitar-nos les teves dades personals, no les de tercers, tret d’allò permès en aquesta Política de privacitat.

Demanar-nos que suprimim les teves dades, quan ja no siguin necessàries, per a la finalitat amb la qual ens les has proporcionat, o que ja no estem legitimats per fer-ho, així com t’hem informat més amunt.

Demanar-nos que limitem el tractament de les teves dades, la qual cosa suposa que en determinats casos puguis sol·licitar-nos que suspenguem temporalment el tractament de les dades o que les conservem més enllà del temps necessari quan puguis requerir-ho.

Si ens has proporcionat el teu consentiment per al tractament de les teves dades per a qualsevol finalitat, també tens dret a retirar-lo en qualsevol moment i revocar els consentiments atorgats.

També tens dret a sol·licitar la portabilitat de les teves dades personals. Això significa que tens dret a rebre les dades personals que ens hagis facilitat en un format estructurat, d’ús comú i llegible per una màquina, per poder transmetre’l a una altra entitat directament, sempre que tècnicament sigui possible.

D’altra banda, quan el tractament de les teves dades es basi en el nostre interès legítim, també tendràs dret a oposar-te al seu ús.

Finalment, t’informam del dret a interposar una reclamació relativa a la protecció de les teves dades personals davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (https://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-ides-idphp.php) a l’adreça C/ Jorge Juan, 6, 28001 – Madrid, quan l’interessat consideri que Oliric ha vulnerat els drets que li són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

13. Mesures de seguretat

Oliric tractarà les dades en tot moment de manera absolutament confidencial i en guardarà el preceptiu deure de secret, de conformitat amb allò previst a la normativa d’aplicació, i adoptarà a aquest efecte les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garantesquin la seguretat de les teves dades i n’evitin l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a què estan exposades.

14. Canvis

És possible que modifiquem la informació que conté aquesta Política de privacitat quan ho estimem convenient. En cas que ho fem, t’ho notificarem per diverses vies a través del nostre lloc web (per exemple, a través d’un bàner, un anunci emergent o una notificació automàtica) o, fins i tot, t’ho comunicarem a la teva adreça de correu electrònic quan el canvi en qüestió sigui significatiu per a la teva privacitat, de manera que puguis revisar els canvis, valorar-los i, si escau, oposar-t’hi o donar-te de baixa en algun servei o funcionalitat. En qualsevol cas, et suggerim que revisis aquesta Política de privacitat de tant en tant per si hi hagués petits canvis o alguna millora interactiva, aprofitant que sempre la trobaràs com a punt permanent d’informació a la nostra web.

15. Acceptació i consentiment

Declares que has estat informat de les condicions sobre protecció de dades personals, i que acceptes i consents el tractament automatitzat de les teves dades per part de Oliric, en la forma i per a les finalitats indicades en aquests Política de privacitat.